Varumärken


Miniloops design

Alla Barnvagnsmobiler, napphållare och amningshalsband är handgjorda och designade av mig, Therese. Min stora hobby i livet är virkning, det går inte en dag utan att jag virkar!  Jag använder mig alltid av material av hög kvalitet och lägger ner mycket tid och omtanke i din produkt. Har du ett speciellt önskemål om färg eller utförande på en produkt kan du maila mig på [email protected] Jag tillverkar vagnmobiler och napphållare när din beställning läggs, därför har dessa produkter en leveranstid på ca 6 - 10 arbetsdagar.


Jellycat

Jellycat etablerades i London 1999 och är nu ett av världens ledande leksakstillverkare av lyxiga mjukdjur. Deras produkter är av hög kvalitet och framförallt så är deras mjukdjur, snuttefiltar, skallror mm så mjuka så det är inte sant!

Jellycat strävar ständigt efter att använda de mest intressanta och unika materialen för att ta fram sina trendiga och fantastiskt mjuka produkter!


Pellianni

Pellianni  är ett svenskt varumärke som fokuserar på att hitta naturliga, organiska material som antingen är biologiskt nedbrytbara, organiska, veganska eller träprodukter tillverkade av FSC-trä. Pellianni levererar hållbara produkter för barn, med en könsneutral design som tilltalar både föräldrar och barn.